CAUȚI UN RĂSPUNS?

Întrebări frecvente

Pentru a te înscrie la un examen Cambridge English accesează: https://cursuriexamene.twinklestar.ro

Intră în contul tău generat automat cu adresa de email pe care primești de regulă comunicările de la noi, pentru a beneficia de oferta pentru cursanți / clienți existenți. Datele contului și parola v-au fost comunicate prin sms.

Puteți verifica situația școlară, recomandările profesorilor și efectua plata pentru cursuri, examene și simulări sau cursuri de vară.

Sunt mai mulți membrii ai aceleiașii familii cursanți Twinkle Star înregistrați cu aceeași adresa de email? Nu sunt necesare mai multe conturi, vă veți loga cu aceeași adresă și parolă comunicate anterior! 

Creează un cont nou și vei putea alege examenul Cambridge English la care dorești să te înscrii.

 1. Completați primele 3 câmpuri cu:

– adresa dumneavoastră de e-mail

– alegeți o parolă (parola trebuie să conțină minim o literă mica, o literă mare, o cifră și un caracter special precum 

(non alfanumeric): @!(*^*#%?_ )

– în al treilea câmp introduceți aceeași parolă pe care ați ales-o la cel de-al doilea câmp

 1. Datele cursantului

Selectați tipul de cursant (minor dacă este vorba de un copil, respectiv adult, dacă doriți să urmați cursurile pentru adulți).

În cele 3 câmpuri (NUME , PRENUME , DATA NAȘTERII) introduceți numele și data nașterii dumneavoastră sau datele copilului, în funcție de persoana care va urma cursurile.

 1. Datele de facturare
 2. Dacă în pasul 2 ați completat datele cursantului Minor, atunci completati numele părintelui/reprezentantului legal și adresa de domiciliu (această adresă va fi folosită pentru a emite factura aferenta cursurilor achiziționate)
 3. Dacă în pasul 2 ați completat datele cursantului Adult, atunci completati adresa de domiciliu (aceasta adresa va fi folosită pentru a emite factura aferenta cursurilor achiziționate)
 4. GDPR

Dați click pe butonul “CITEȘTE GDPR” pentru a consulta informarea privind protecția datelor. Pentru a continua înregistrarea, trebuie sa dați click pe butonul „Sunt de Acord”.

 1. Crearea contului

După ce ați parcurs toți pașii de mai sus, dați click pe butonul „CONT NOU”

 1. Confirmarea contului

După ce ați completat cu succes formularul, veți primi pe adresa de e-mail specificată, un mesaj prin care veți fi rugat să confirmați contul. Vă rugăm să deschideți acest email și să dați click pe butonul „link-ul de confirmare”.

Te te loghezi cu adresa de email și parolă generată.

La Secțiunea de cursuri și examene Cambridge English recomandate vei putea vedea examenul recomandat de profesor (* examenul va apărea doar dacă ești la nivelul de engleză corespunzător sau dacă ai vârsta necesară*), și vei putea achiziționa inclusiv cursurile de vară.

La secțiunea Detalii Plăți vei putea să vezi ratele lunare ale cursului de limba engleză sau germană și vei putea achita pentru luna în curs.

La secțiunea Fișă cursant vei putea să vezi datele tale contact și grupa/nivelul la care ești/este încadrat copilul tău.

Atunci când vrei să cumperi un examen sau un curs – vei avea posibilitatea să îți alegi modalitatea de plată :

 1. Card – prin aplicația Netopia – treci datele cardului și se face plata automat
 2. Transfer bancar 
 3. Sediu 

Înscrierile se fac la locația susținerii examenului

ÎNSCRIERE EXAMEN PET