Examene Cambridge English @Twinkle Star

PLÂNGERI SAU RECLAMAȚII

Customer Complaint

Îmbunătățirea constantă a calității serviciilor noastre este foarte importantă pentru noi.

Alături de instrumentele noastre interne de control, ne bazăm de asemenea pe sugestiile din partea clienților și colaboratorilor noștri. Scopul nostru este să învățăm din situațiile sesizate de dumneavoastră pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile în viitor.

Pentru a investiga plângerea dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil, vă rugăm să oferiți o descriere cât mai detaliată a situației pe care doriți să o semnalați.

Ne ocupăm de reclamații în legătură cu următoarele aspecte :

Atunci când transmiteți o reclamație

vă rugăm să includeți următoarele informații:
De asemenea, vă rugăm:

Vă rugăm să trimiteți formularul completat cu reclamația dumneavoastră, împreună cu dovezi/copii ale corespondenței anterioare cu centrul nostru (dacă există) la adresa: office@examenecambridge.ro

Ne angajăm să oferim un prim răspuns solicitării dumneavoastră în decursul a cinci zile lucrătoare. Ca parte a investigării cererii dumneavoastră, vom contacta părțile implicate.

Ne străduim să răspundem tuturor reclamațiilor în decursul a 10 zile lucrătoare.

Unele reclamații, datorită complexității lor, ar putea necesita o perioadă mai lungă de timp pentru a fi investigate și soluționate. Vă vom informa pe parcursul procesului de soluționare și de durata estimativă a acestuia.

Dacă nu sunteți mulțumit de felul cum a fost rezolvată reclamația dumneavoastră, vă rugăm să cereți să vă adresați directorului centrului nostru care va investiga personal cererea dumneavoastră și va realiza o evaluare independentă.

Ne puteți contacta

Răspundem la mesajele dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

Iar dacă nu te simți 100% pregătit, poți apela la cursurile Twinkle Star de pregătire pentru examenele Cambridge.