Examene Cambridge English @Twinkle Star

Examene Cambridge English pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani

Care este vârsta optimă pentru ca un copil să înceapă să învețe limba engleză?

S-ar putea spune că niciodată nu este prea devreme. La o vârstă fragedă copiii acumulează informațiile mult mai ușor, aproape în joacă, astfel că procesul de învățare nu va fi unul teoretic, ci unul practic, extrem de plăcut. Dar care este vârsta la care un copil este suficient de mare pentru a susține primul său examen de limba engleză pentru obținerea unei certificări Cambridge? Vom vedea în continuare! Dacă îți dorești ca micuțul tău să ajungă la un nivel foarte bun de limba engleză, atunci îl poți înscrie la cursurile organizate de centrul lingvistic Twinkle Star.

Deținerea unui certificat este importantă pentru accesul la instituțiile de învățământ din majoritatea țărilor vorbitoare de limba engleză. Din acest motiv, copilul tău va beneficia de un avantaj prin deținerea unei astfel de diplome.

Pentru limba engleză, cele mai de renumite certificări sunt oferite de Cambridge Assessment English, instituție care oferă o gamă întreagă de tipuri de examene. Pentru copiii cu vârste cuprinse între 7 – 12 ani Cambridge oferă examene de nivel Starters, Movers, Flyers. Vom discuta despre fiecare în parte.

Cambridge Assessment English este o organizație non-profit a Universității din Cambridge, funcționează de peste 100 de ani și face astfel încât aproximativ cinci milioane de oameni să-și demonstreze cunoștințele și abilitățile de limba engleză în fiecare an.

Examenele sunt recunoscute de 11.000 de instituții de învățământ superior, 6.000 de companii, 500 de guverne și ministere din întreaga lume.

De ce este bine să începi să înveți limba engleză de la o vârstă fragedă? 

Cercetările efectuate de specialiști arată că, cu cât începi mai devreme să înveți o a doua limbă străină, cu atât este mai probabil să atingi niveluri ridicate de competență lingvistică, o mai mare fluență în vorbire, ușurință în construirea propozițiilor, selecția vocabularului, precizie, pronunție și pur și simplu ușurință. de exprimare.

Pentru a învăța cu succes o limbă străină în copilăria timpurie (4-12 ani) este necesar să se includă următoarele elemente: citire, vorbire, scriere și înțelegerea diferitelor concepte.

Toate aceste elemente capătă o importanță suplimentară în pregătirea pentru unele dintre examenele Young Learners precum și după susținerea examenului. După ce a promovat cu succes o diplomă, copilul capătă încredere în sine și este motivat să continue să învețe și să dobândească abilități noi, de un grad mai mare de dificultate. 

Centrul lingvistic Twinkle Star este un furnizor autorizat de cursuri de limba engleză pentru copii de toate vârstele și nivelurile.

Cu peste 15 ani de experiență, Twinkle Star oferă cursuri de pregătire după programa Cambridge, pentru susținerea și promovarea examenului Cambridge English. 

Examene Cambridge pentru micii cursanți

Examenele Young Learners reprezintă o introducere treptată în susţinerea examenelor la o vârstă mai înaintată și sunt structurate în 3 niveluri: Pre A1-Starters, A1-Movers și A2-Flyers. 

La fiecare nivel sunt definite scopurile învățării, abilitățile pe care copilul le dobândește, ce poate spune, cât de mult poate scrie, despre ce poate vorbi, iar dificultatea lor crește cu fiecare etapă a examenului, ceea ce se reflectă în momentul testării unei anumite abilități.

Conținutul și dificultatea sarcinilor sunt adecvate vârstei, iar înțelegerea este facilitată de ilustrații clare.

La nivelurile dedicate începătorilor, sarcinile sunt mai simple. De exemplu, la nivelul Starters în secțiunea de scriere copilului i se cere să scrie cuvinte individuale, la nivelul Movers să scrie propoziții, în timp ce la nivelul Flyers elevii trebuie să scrie un scurt eseu.

Cambridge Assessment English oferă pe site-ul său o întreagă gamă de materiale pentru a sprijini profesorii și părinții, inclusiv materiale suplimentare pentru exersarea anumitor abilități, buletin informativ, teste simulate și o listă de vocabular, astfel încât atât profesorii, cât și părinții să fie siguri că lecțiile anterioare acoperă tot ceea ce ar putea fi găsit la examen. Este util dacă părinții ar putea lucra cu copilul acasă, astfel încât pregătirea pentru examen să fie parte integrantă a vieții de zi cu zi, ceea ce ar contribui semnificativ la motivarea copilului și la creșterea încrederii în sine. În cazul în care acest lucru nu este posibil, poți opta pentru cursurile de pregătire organizate de centrul lingvistic Twinkle Star.

Examenul se încheie cu obținerea unui certificat care înregistrează succesul elevilor și demonstrează abilitățile lor de limbă engleză.

Informații

Mai multe detalii despre cursurile de pregătire pentru copii sunt disponibile pe website-ul Twinkle Star: www.twinklestar.ro

Picture of Examene Cambridge

Examene Cambridge

Leave a Replay

Noutăți

Următoarele Examene Cambridge English

DataExamenÎnscrie-te

Întrebări frecvente

Află răspunsul la cele mai întâlnite întrebări legate de examenele Cambridge English și cursurile Twinkle Star.

Obține acum certificatul tău Cambridge English