Pretestări
Cambridge
Gratuite

Ce sunt pretestările?

Pretestarea oferă celor ce învață limba engleză șansa de a se obișnui cu testele Cambridge English în condiții de examen. Ele simulează cu rigurozitate examenele Cambridge English, de la susținerea testelor după aceleași rigori până la corectarea lor la Cambridge English, aceeași instituție care elaborează testele, stabilește metodologia și datele, evaluează și transmite rezultatele.

Numărul de locuri la aceste pretestări gratuite oferite de Cambridge English este limitat. Înscrierile se realizează în ordinea primirii aplicațiilor.

De ce să participi la o PRETESTARE?

PRETESTARE GRATUITĂ

Participarea candidaților la o pretestare Cambridge English este gratuită;

EVALUARE SIGURĂ ȘI OBIECTIVĂ

Este cea mai sigură și obiectivă pre-evaluare a competențelor lingvistice la limba engleză;

CUNOAȘTEREA NIVELULUI

Indică nivelul de cunoștințe în raport cu examenul Cambridge English pentru care se pregătește candidatul;

MAXIMIZAREA REZULTATELOR

Candidații și profesorii au ocazia de a vedea care sunt punctele pe care le pot îmbunătăți, pentru a maximiza rezultatele la examen;

FAMILIARIZAREA CU EXAMENUL

Candidații se familiarizează cu metodologia și condițiile examenului propriu-zis și au ocazia de a exersa şi a învăţa tehnici de rezolvare a subiectelor de examen;

GESTIONAREA EMOȚIILOR

Elevii au posibilitatea de a vedea care sunt dificultățile pe care le-ar putea întâmpina și de a putea minimiza emoțiile specifice susținerii probelor de examen.

ÎNSCRIERI PRETESTARE CAMBRIDGE GRATUITĂ:

Vă puteți înscrie la o sesiune de pretestare gratuită, conform nivelului dumneavostră de limbă engleză. Înscrierile se realizează prin completarea formularului.

Locurile sunt limitate, iar acestea se ocupă în ordinea primirii aplicațiilor.

TERMEN LIMITĂ înscrieri:
A2 Key (KET) - 19 septembrie
B1 Preliminary (PET) - 20 septembrie
B2 First (FCE) - 21 septembrie
YLE – Pre-A1 Starters - 23 septembrie

Pretestările vor avea loc la sediul Twinkle Star Exam Centre din Iași, Șoseaua Națională nr.5.

CALENDAR PRETESTĂRI CAMBRIDGE GRATUITE

21 Septembrieorele 15.00-17.00
Read More
PRETESTING A2 Key (KET):
Reading & Listening

(107 locuri)
22 Septembrieorele 15.00-17.00
Read More
PRETESTING B1 Preliminary (PET):
Reading & Listening

(74 locuri)
23 Septembrieorele 15.00 - 17.00
Read More
PRETESTING B2 First (FCE):
Writing & Listening

(82 locuri)
25 Septembrieorele 10.00 - 11.00
Read More
YLE-Pre-A1 Starters:
Reading & Writing

(50 locuri)
26 Septembrieorele 10.00 - 11.00
Read More
YLE-Pre-A1 Starters:
Reading & Writing

(50 locuri)
Previous
Next

Notă:

*Dacă nu ai primit pe email confirmarea de participare în termen de 72 de ore de la înscriere înseamnă că locurile s-au epuizat. Trebuie să știi însă că te vom contacta cu prioritate pentru rezervarea unui loc la sesiunile de pretestări următoare.

** Dacă ți-a fost confirmată înscrierea la o sesiune de pretestare dar din diferite motive nu te poți prezenta, te rugăm să ne anunți în cel mai scurt timp posibil printr-un email la pretesting.twinklestar@gmail.com, pentru a putea da ocazia unei alte persoane interesate să participe.

 

Un certificat Cambridge îți deschide oportunități extraordinare în plan profesional și personal! Cu un certificat Cambridge English poți echivala testul de competență lingvistică pentru admiterea la o clasă cu profil bilingv / predare intensiv engleză sau proba de competență lingvistică de la Bacalaureat! În plus, poate constitui un avantaj în portofoliul personal, pentru universitate sau pentru job.

Suntem alături de voi pas cu pas în vederea obținerii certificatului Cambridge English. Detalii: www.examenecambridge.ro

Peste 9.800 de persoane au obținut certificate lingvistice internaționale, valabile pe viață, susținând examenul prin intermediul centrului nostru autorizat Cambridge English.

Înscrierile la examenele Cambridge English organizate de Twinkle Star Exam Centre pot fi realizate online (click aici). Cei care doresc mai multe detalii despre examenele Cambridge English pot discuta direct cu un consultant al centrului de examinare Twinkle Star Exam Centre: Lavinia Moroșanu – lavinia.morosanu@examenecambridge.ro.

Calendarul tuturor sesiunilor de examene Cambridge English organizate în acest an de Twinkle Star Exam Centre poate fi consultat aici.

Examenele Cambridge – ce niveluri există și cum te pregătești

Ți-ai propus să susții un examen Cambridge, însă faptul că există atât de multe niveluri te induce în eroare? Vrei să descoperi care este tipul de examen potrivit cunoștințelor și aptitudinilor tale actuale? Sau poate că ești părinte, îți dorești ca micuțul său să înceapă să se familiarizeze, încă de pe acum, cu limba engleză și crezi că susținerea unui examen Cambridge ar putea fi un mod foarte bun de a pătrunde în acest fascinant univers lingvistic?

Citește mai multe...

Emoțiile unui examen Cambridge English și importanța participării la o simulare

Cu toții am participat măcar o dată în viață la un examen. Știm cu câte emoții vine acesta, înainte și în timpul desfășurării lui. Și e oarecum normal. Dacă avem emoții înseamnă că ne pasă, că e important pentru noi rezultatul pe care îl obținem la acel examen. Dar, poate fi și o pregătire temeinică pentru un real eșec. Depinde foarte mult cum ne pregătim pentru acel examen.Dar, oare, de ce ne stresează atât de mult examenele?

Citește mai multe...

Înscrierile se fac la locația susținerii examenului

ÎNSCRIERE EXAMEN PET