A1

YLE Movers

Young Learners of English

Prezentarea examenului

Examenele Cambridge pentru copii (YLE) reprezintă o serie de teste distractive menite să evalueze competențele lingvistice ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani prin trei probe: Listening (ascultare), Reading & Writing (citire și scriere) și Speaking (conversație). Din ce în ce mai multe școli din întreaga lume folosesc aceste teste, atât pentru a-i motiva pe cei mici în cadrul procesului de învățare cât și pentru a monitoriza evoluția acestora.

Cele trei niveluri: Starters, Movers, Flyers oferă posibilitatea unei evoluții graduale, ajutându-i pe copii să dobândească competențele lingvistice în mod natural și în același timp să capete încredere în cunoștințele proprii. Certificatele obținute în urma susținerii examenelor Cambridge English Movers și Flyers pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a V-a cu program intensiv (nivel minim necesar: A1 conform grilei Cadrului European Comun de Referinţă Pentru Limbi Străine).

Examen Cambridge YLE Movers

Examen Cambridge YLE Movers - al doilea din cele trei niveluri de testare Cambridge English: Young Learners (YLE) va încuraja copilul să comunice în limba engleză în situații reale și îi va forma o atitudine pozitivă față de testele de limbă străină.

De ce YLE Movers?

Competențe lingvistice

Structura examenului

PROBA

CONȚINUT

PUNCTAJ

ÎNSCRIERE EXAMEN PET