A2

Flyers

Young Learners of English

Prezentarea examenului

Examen Cambridge Flyers pentru copii reprezintă o serie de teste distractive menite să evalueze competențele lingvistice ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani prin trei probe: Listening (ascultare), Reading & Writing (citire și scriere) și Speaking (conversație).

Din ce în ce mai multe școli din întreaga lume folosesc aceste teste, atât pentru a-i motiva pe cei mici în cadrul procesului de învățare cât și pentru a monitoriza evoluția acestora.

Cele trei niveluri: Starters, Movers, Flyers oferă posibilitatea unei evoluții graduale, ajutându-i pe copii să dobândească competențele lingvistice în mod natural și în același timp să capete încredere în cunoștințele proprii. Certificatele obținute în urma susținerii examenelor Cambridge English Movers și Flyers pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică la admiterea în clasa a V-a cu program intensiv (nivel minim necesar: A1 conform grilei Cadrului European Comun de Referinţă Pentru Limbi Străine).

A2 Flyers

Ultimul din cele trei niveluri de testare Cambridge English: Young Learners, testează capacitatea copilului de a înțelege limba engleză simplă în situații cotidiene și de a comunica într-o engleză elementară. Te interesează un examen Cambridge pentru copii?

De ce A2 Flyers?

Competențe lingvistice

Structura examenului

PROBA

CONȚINUT

PUNCTAJ

Ultimul din cele trei niveluri de testare Cambridge English: Young Learners, testează capacitatea copilului de a înțelege limba engleză simplă în situații cotidiene și de a comunica într-o engleză elementară. Te interesează un examen Cambridge YLE pentru copii?

Înscrierile se fac la locația susținerii examenului

ÎNSCRIERE EXAMEN PET