ALEGE NIVELUL DE EXAMENE CAMBRIDGE POTRIVIT

Examene Cambridge

PRE-A1

Young Learners of English

Este primul dintre cele trei examene Cambridge destinate copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. Copilul va fi încurajat să învețe limba engleză încă de la o vârstă fragedă și să își formeze o atitudine pozitivă față de testele de limbă străină.

VEZI DETALII

A1

YLE Movers

Young Learners of English

Examenul Movers este al doilea dintre cele trei niveluri de testare Cambridge English: Young Learners (YLE) si încurajează copilul să comunice în limba engleză în situații reale și să formeze o atitudine pozitivă față de testele de limbă străină.

VEZI DETALII

A2

YLE Flyers

Young Learners of English

Ultimul dintre cele trei niveluri de testare Cambridge English: Young Learners (YLE), examenul Flyers testează capacitatea copilului de a înțelege limba engleză în situații cotidiene și de a comunica într-o engleză elementară.

VEZI DETALII

A2

Key

Cambridge English Key for Schools

Certificatul KET, la fel ca și varianta pentru elevi KET for Schools, demonstrează abilitatea de a comunica în limba engleză în situații simple. Este primul examen Cambridge la care au acces adulții și se află la nivelul A2 în Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi Străine.

VEZI DETALII

B1

Preliminary

Cambridge English Preliminary for Schools

B1 Preliminary for Schools, sau PET for Schools, se află la nivelul B1 pe Scala Comună Europeană de Referință pentru Limbi Străine a Consiliului Europei. Este un examen care atestă că persoana care l-a promovat are un nivel pre-intermediar de limbă engleză și poate face conversație pe teme uzuale.

VEZI DETALII

B2

First

Cambridge English First for Schools

B2 First for Schools este un examen de limbă engleză generală care demonstrează că un candidat poate comunica destul de bine în limba engleză, inclusiv să studieze sau să lucreze într-un mediu în care limba oficială sau nativă este engleza. Acesta se află la nivelul B2 pe Scala Comună Europeană de Referință.

VEZI DETALII

C1

Advanced

Cambridge English Advanced

Examenul Cambridge Advanced este destinat utilizatorilor de limba engleză cu un standard de comunicare ridicat. Aceștia pot folosi fără eforturi considerabile engleza pentru studiu sau la serviciu. Raportat la Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi Străine, CAE corespunde nivelului C1.

VEZI DETALII

C2

Proficiency

Cambridge English Proficiency

CPE are cel mai ridicat nivel de dificultate dintre toate examenele Cambridge. Promovarea acestuia atestă că un candidat are abilități impecabile de comunicare în limba engleză, asemeni unui vorbitor nativ educat, și implicit că poate folosi limba în orice mediu, fie că este vorba de studii sau profesie.

VEZI DETALII

PROFESORI

TKT

Teaching Knowledge Test

Teaching Knowledge Test (TKT) a fost creat special pentru profesori care vor să își evalueze cunoștințele de limba engleză, metodică, planificare a lecției, managementul clasei sau alte zone asociate cu predarea limbii engleze. De asemenea, recunoașterea internațională le asigură acestor teste un statut important în CV-ul sau portofoliul unui profesor.

VEZI DETALII

EXAMENE CAMBRIDGE PROFESORI

DELTA

Cambridge English Qualifications

TKT shows how you are developing as a teacher. It is ideal for people who want to prove their teaching knowledge with a globally recognised certificate. TKT is a flexible series of modular teaching qualifications, which test your knowledge in specific areas of English language teaching. You can take as many modules as you want, over any time period. You receive a Cambridge English certificate for each module you complete. After taking TKT, you can take other Cambridge English teaching qualifications such as DELTA. TKT (Teaching Knowledge Test) is a series of modular tests. You can take each test individually and decide how and when you take the tests.

Înscrierile se fac la locația susținerii examenului

ÎNSCRIERE EXAMEN PET